Syyskokouksen 30.11.18 tunnelmia!

Yhdistys piti sääntömääräisen syyskokousen Vartsalan Vanhalla koululla runsaan n.20 jäsenen voimin, lämpimän ja innostuneen tunnelman vallitessa.

Tässä yhteydessä en tarkemmin selvitä tehtyjä päätöksiä, vaan tyydyn toteamaan tilaisuuden kulun

Aluksi siis pidimme kokouksen, jossa valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle (pääsääntöisesti entiset), käytiin läpi Irjan laatima talousarvio seuraavalla vuodelle ja kuultiin ensi vuoden toimintasuunnitelma. Lisäksi Kirsi valotti yhdistystalon suunnitelman vaihetta ja osallisuuttamme siinä. Vielä ei ole valmista mutta hanke on kuitenkin etemässä.

Seuraavaksi kävimme käsiksi Bärren valmistamaan herkulliseen illalliseen ja Pirjon valmistamaan jälkiruokakakkuun kahveineen. Taisi siinä joku lasillinen viiniäkin kulua.

Kun samalla vietimme pikkujoulua niin tietenkin pukki vieraili luonamme jakamassa lahjoja. Kaiken kukkuraksi saimme kuulla Pirjo Ilkan mainioita kertomuksia elävästä elämästä, kaipuusta toisen luo ja vähän seksistäkin.

Hyvää joulua siis kaikille!!! 

Uusimmat kommentit

12.11 | 16:48

Harrastan keramiikkataidetta. Mitä mahdollisuuksia minulla olisi yhdistyksessänne tehdä interventioita/yhteistyötä kanssanne?

12.11 | 16:46

Hei, "HELPOSTI JÄSENEKSI" -teksti ei näy koska fontti on valkoinen (muissakin sivuissa valkoinen fontti on huono!).
Yt. Niina Nurmi

15.03 | 15:48

Hei!
Kyllä Kustavin taideyhdistyksellä kesänäyttely tulee olemaan, kuten aikaisemminkin. En ole saanut vielä tietooni tulevan kauden tapahtumia joten ajankohtaisiin on tekemättä.

14.03 | 14:59

Mikä tilanne, vieläkö yhdistyksellä on kesänäyttelyjä?

Jaa tämä sivu