Taidenäyttelymatka Saloon Nanna Suden näyttelyyn 26.10

MOI!

Kustavin Taideyhdistys ry. järjestää taidenäyttelymatkan Saloon Nanna Suden näyttelyyn 26.10 lähtö klo 13.00 Kustavin torilta. Matkan hinta 35€ sisältäen matkan ja näyttely lipun. Näyttelyn jälkeen nautimme illallisen ja sulattelemme näkemäämme. Ilmoittautuminen 22.10 mennessä Irja Laine puh. 0440599144 tai irjalaine@gmail.com

POPUP GALLERIA LOURI RAJATON TAIDE

Ti 9. – su 14.7.2019

Tervetuloa hyville kesäapajille! Tarjoamme Volter Kilven värikkäitä maisemia ja mielikuvien virtaa yli kymmenen taiteilijan töillä.

Avajaiset ovat ti 9.7. klo 16-19. Monipuolinen ja runsas näyttely on auki ke 10. – 14.7., joka päivä klo 10 – 17!

Löydät meidät Kustavin keskustasta, Kustavin Taideyhdisty ry, Kivimaantie 8, 23360 Kustavi (Vanha Terveystalo)

Näyttelyn järjestää Kustavin taideyhdistys r.y. – ihmisille ja luovuudelle avoin yhdistys. www.kustavintaide.fi ja FB Kustavin Taideyhdistys ry

PopUp Galleria Louri  - näyttely alkaa pian!

Näyttely järjestetään Yhdistystalolla, ent. Terveystalo Volter Kilpi Kustavissa- kirjallisuusviikolla 9.-14.7.

Tulkaahan taulujenne kanssa, niin saadaan hieno näyttely yhdistyksen ”uusiin” tiloihin!

- Näyttelyn suunnittelu-, valmistelu- ja siivoustalkoot to 4.7. klo 14 Yhdistystalolla.
 Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita talkoilemaan -  tarjolla monenlaisia tehtäviä!

- Näyttelyn ripustus 8.7. klo 15 alkaen.
- Avajaiset 9.7. klo 18.  Otahan kesävieraasikin mukaan!

Näyttelyyn tulevista tauluista tehdään kortteja näyttelyssä myytäväksi. Taulujen valokuvaus kortteja varten on 29.7. klo 12 Terveystalolla. Kortteja tilataan 10kpl/taiteilija yhdistyksen laskuun. Kortteja on mahdollisuus tilata enemmän, jolloin taiteilija sitoutuu lunastamaan ne itselleen, mikäli ne eivät mene kaupaksi Lohimarkkinoiden näyttelyn loppuun mennessä. Laitathan tauluusi tiedot, mikäli haluat teetättää kortteja enemmän kuin 10kpl.  

Syyskokous ja pikkujoulu 2019

Syyskokous ja pikkujoulu 2019

Syyskokous 3.12.2019 Sualasessa

Yhdistyksen syyskokoukseen oli saapunut 16 aktiivia taiteenharrastajaa päättämään kuluneen toimintavuoden ja kertaamaan miten oli toimittu.

Kokouksen avasi Kati Kylmälä-Vinnikainen toivottaen taiteenystävät tervetulleeksi syyskokoukseen ja todettiin kokouksen laillisuuus.. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Inga Grönholm, jonka johdolla käytiin läpi yhdistyksen syyskokoukselle kuuluvat asiat, kuten hallituksen kokoonpano, jäsenmaksu, toimintasuunnitelma, talousarvio, pöytäkirjantarkastajat,ääntenlaskijat, toiminnantarkastajat ja muut asiat. Tässä yhteydessä siitä ei enempää.

Kokouksen päätteeksi nautittiin Sualasen jouluateria. Tietysti siellä vieraili myös joulupukki lahjasäkkeineen ja asiaankuuluvine joulupukkilauluineen, jota Antti Keskinen taitavasti säesti.

Jatkot vietettiin yhdistystalolla musiikin ja laulun merkeissä iloisissa tunnelmissa. Mieli oli erityisen kiitollinen yhdistyksen omasta tilasta Katille, Kirsille, Tapiolle ja muille asianosaisille, sekä Kustavin kuntapäättäjille.

Uusimmat kommentit

12.11 | 16:48

Harrastan keramiikkataidetta. Mitä mahdollisuuksia minulla olisi yhdistyksessänne tehdä interventioita/yhteistyötä kanssanne?

12.11 | 16:46

Hei, "HELPOSTI JÄSENEKSI" -teksti ei näy koska fontti on valkoinen (muissakin sivuissa valkoinen fontti on huono!).
Yt. Niina Nurmi

15.03 | 15:48

Hei!
Kyllä Kustavin taideyhdistyksellä kesänäyttely tulee olemaan, kuten aikaisemminkin. En ole saanut vielä tietooni tulevan kauden tapahtumia joten ajankohtaisiin on tekemättä.

14.03 | 14:59

Mikä tilanne, vieläkö yhdistyksellä on kesänäyttelyjä?

Jaa tämä sivu